Nog een paar bedrijven gezocht!

In september starten 40 studenten op het Alfa-college Groningen met de nieuwe opleiding Technicus engineering Installatie & Elektrotechniek. Deze opleiding wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met bedrijven uit de installatiebranche (O.a. Engie, Eekels, Strukton Worksphere, Energiewacht, InstallatieWerk, Homij, Kuijpers, Huisman-Klimacom, Suurmeijer Assen, Expert Jansen, Actemium) . We zoeken nog bedrijven waar de studenten projectweken, stages en traineeships kunnen volgen. Kernpunten van de opleiding: BOL-opleiding op hoogste MBO-niveau, brede vaktechnische basis (installatie-, elektro- en koudetechniek), veel aandacht voor ICT en voor ontwikkeling van persoonlijke en sociale vaardigheden (samenwerking, communicatie). Studenten hebben een eigen coach, die ook het contact met de bedrijven onderhoudt. Wilt u ook betrokken worden bij de opleiding en zo kennismaken met uw toekomstige medewerkers, mail of bel dan Geert Berghuis, info@geertberghuis.nl, tel. 06-13705986.

 

Deze site wordt aangepast.
Voor actuele informatie over de opleiding Technicus engineering installatietechniek, klik op onderstaande link
Deze site wordt aangepast.
Voor actuele informatie over de opleiding Technicus engineering installatietechniek, klik op onderstaande link