Deelnemende bedrijven

Bedrijven van de toekomst

De opleiding Technicus engineering I & E is opgezet in samenwerking met vijf bedrijven. Zij hebben behoefte aan goed opgeleide vakmensen, die verstand hebben van zowel ICT als techniek en duurzaamheid en die bovendien beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Dit zijn bedrijven die vooruit kijken, over grenzen durven kijken en het belang van onderwijs erkennen; dit zijn de bedrijven van de toekomst.

Even voorstellen

De betrokken bedrijven weten als geen ander welke leerstof aan bod moet komen in een opleiding. Ze helpen bij de ontwikkeling van het opleidingstraject, maar bieden ook traineeships en stages aan. Kortom; ze zijn nauw betrokken bij de studie en bij jou als leerling. Ze stellen zich graag aan je voor.

Strukton Worksphere

Bij Strukton Worksphere worden we gedreven door kennis. Dat zit in onze genen, in de hoofden en in de harten van onze mensen. Wij maken kennis door kennis te delen, te ontwikkelen, toe te passen en daar weer van te leren. Kennis die de wereld verder brengt. Zo creëren we innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgevingen waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven. Ons portfolio bevat een goede balans tussen beheer- en onderhoudprojecten, zowel installatietechnisch als bouwkundig. We ontwikkelen, realiseren, beheren en exploiteren duurzame en gezonde leefomgevingen. Bij Strukton Worksphere werken 1700 gedreven mensen verspreid over heel Nederland. In de regio Noord Oost hebben we vestigingen in Groningen, Leeuwarden en Deventer. Samen maken wij clever technology for modern life mogelijk.

Energiewacht

Energiewacht levert al 25 jaar producten en diensten voor een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat. Wij helpen onze klanten bij hun persoonlijke energietransitie. Dat doen we door ze betrouwbaar en slim advies te geven over energie; van productoriëntatie en aanschaf tot installatie en nazorg. Daarbij kun je denken aan diensten zoals energiescans en onderhoud, maar ook aan duurzame en energiebesparende producten zoals warmtepompen, cv-ketels, zonnepanelen, isolatiemateriaal en ventilatiesystemen. Met nieuwe energie dragen wij bij aan de CO2 reductie en daarmee aan een betere samenleving! Wij zijn er klaar voor, jij ook?

ENGIE Services

Met zo’n 6000 medewerkers werkt ENGIE Services iedere dag aan de meest innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor onze klanten in de industrie, energie, infrastructuur en utiliteit. Wij laten de techniek werken voor onze klanten. Zo ontwerpen en implementeren we slimme, (lokale) vernieuwbare technologische oplossingen, leveren we geïntegreerde services, waarbij digitalisering een belangrijke rol speelt. Samen met ENGIE Energie vormen wij ENGIE Nederland. Door onze krachten te bundelen ontstaat een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering. Als onderdeel van de internationale ENGIE Groep streven wij ernaar om als één merk een leidende rol in de energietransitie te spelen.

Eekels | TBI

Eekels is al meer dan 100 jaar actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Met bijna 600 medewerkers voeren we dagelijks projecten, onderhoud- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw.

Wij bezitten specifieke expertise op het gebied van elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, scheepssystemen (waaronder alarm- en monitoringsystemen) en procesautomatisering. Eekels verzorgt het gehele traject van engineering, panelenbouw, uitvoering, inbedrijfstelling tot het onderhoud en de service.

Opleidingsbedrijf Installatietechniek

In Nederland is behoefte aan voldoende, goed gekwalificeerde vakmensen in de elektrotechniek en de installatietechniek. Om dit te realiseren hebben de Nederlandse installatiebedrijven de handen ineen geslagen en een volwaardig opleidingsbedrijf opgericht: Opleidingsbedrijf InstallatieWerk.

InstallatieWerk leidt jongeren op tot gekwalificeerde elektromonteurs en installatiemonteurs met een goed toekomstperspectief. Daarnaast ondersteunen we technische installatiebedrijven bij het (door)ontwikkelen van hun vakmensen. We zijn dé gesprekspartner met kennis van zaken die van aanpakken weet. Van de basiskennis tot specialismen en nieuwe technieken; wij zorgen ervoor dat de elektrotechniek en de installatietechniek in Nederland goed op peil is én blijft!

Overtuigd?

Ben jij de vakman of –vrouw van de toekomst, waarnaar deze bedrijven op zoek zijn?

Direct aanmelden Loop een dag mee!

Deze site wordt aangepast.
Voor actuele informatie over de opleiding Technicus engineering installatietechniek, klik op onderstaande link
Deze site wordt aangepast.
Voor actuele informatie over de opleiding Technicus engineering installatietechniek, klik op onderstaande link