Toekomst

Your future starts now

Pas op: je bent gewild

Kies je voor de opleiding Technicus engineering I & E, dan is de kans groot dat jij aan het einde van jouw opleiding door talloze bedrijven wordt benaderd. Er is namelijk een enorme behoefte aan vakmensen zoals jij – en die behoefte wordt alleen maar groter. Zo ontstaan alleen al in de duurzame energiesector tot en met 2020 zo’n 3.600 extra banen (MBO-, HBO- en WO- niveau).

Innovatie, technologische ontwikkelingen en automatisering

Doordat technologische ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen, zijn ook de productieprocessen en –methoden verder geautomatiseerd én bovendien vele malen complexer geworden. Bovendien groeit het besef dat we duurzamer moeten ontwikkelen, als we nog enige tijd van onze planeet willen genieten. Dat betekent dat er een toenemende behoefte is aan vakmensen die kennis hebben van zowel elektro- en installatietechniek als van ICT en duurzaamheid.

Vakman van de toekomst

Als afgestudeerd Technicus engineering I & E weet jij hoe je slimme technologie ontwikkelt en toepast om op afstand installaties te besturen, bouw je aan software die het klimaat en de verlichting in gebouwen en fabrieken regelt, zorg je voor steeds nieuwe, schone technologieën waarmee we onze samenleving duurzamer in kunnen richten en combineer je virtual reality, sensortechnologie en installatietechnische toepassing probleemloos met elkaar. Daarnaast heb je in je opleiding geleerd dat stilstand achteruitgang is en dat je moet blijven leren om de ontwikkelingen de baas te blijven. Dat maakt van jou een toekomstbestendig vakman of –vrouw!

Verder studeren

Kortom; met een diploma van de opleiding Technicus engineering I & E heb je de banen voor het uitzoeken. Verder studeren op hbo-niveau? Je wordt probleemloos toegelaten tot technische opleidingen op hbo-niveau, zoals de opleidingen Installatietechniek HIT, Elektrotechniek HIT-E en Energietechniek HBO.

Direct aanmelden Loop een dag mee!

Deze site wordt aangepast.
Voor actuele informatie over de opleiding Technicus engineering installatietechniek, klik op onderstaande link
Deze site wordt aangepast.
Voor actuele informatie over de opleiding Technicus engineering installatietechniek, klik op onderstaande link