Waarom kiezen de studenten voor de opleiding Technicus Engineering I & E?

Wat maakt nu dat de studenten juist voor deze opleiding hebben gekozen? Een vraag die de coach, Baudien Gebbink, bezig hield. Tijdens de kennismakingsgesprekken was dit dan ook een van de gespreksonderwerpen. Wat vooral meespeelt in de keuze, blijkt de breedte van de opleiding: vakkennis op zowel installatie- als elektrotechniek en ICT. Er wordt in de opleiding veel aandacht besteed aan brede vakkennis. Dit maakt dat studenten na voltooien van de opleiding diverse richtingen op kunnen. Ze benoemen verder dat wanneer ze hulp nodig hebben er een mentor of coach is om hen te helpen. Je staat er dus niet alleen voor. Nieuw zijn de lessen over communicatie vaardigheden. Dat is wel even wennen en nog niet iedereen ziet de verbinding met de technische sector. In de projectweken bij de bedrijven zal dit ongetwijfeld duidelijk worden….